Welkom op TWINSS FX

TwinssFX is o.a. officieel dealer van MAGICFX®. MAGICFX® is gespecialiseerd in special FX in de breedste zin van het woord. MAGICFX® is gevestigd in Nederland en is een fabrikant van innovatieve , high- end special effects!

Opgericht in 1995 en gecreëerd door , en samen met, special effects professionals. Door onze ervaring, kennis en partners, staan wij open voor nieuwe ideeën. Wij bouwen hoogwaardige producten volgens de laatste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen, en … we besteden veel aandacht voor detail! Wij bieden een compleet assortiment van speciale effecten hardware en verbruiksgoederen. Daarom kiezen professionals special effecten van MAGICFX®!

Over TWINSS FX

TwinssFX is een professional op het gebied van special effecten en is gevestigd te Goor. Wij verkopen high end special effecten met daarbij alle bijbehorende verbruiksartikelen en accessoires. Daarnaast zijn wij vanaf 1 november 2015 officieel dealer van MAGICFX®. De producten die wij verkopen zijn allemaal volgens de laatste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen getest en gekeurd.

Met onze producten maakt u van elk event, festival, bedrijfsfeest, bruiloften, opening enz. een groot spektakel en zullen uw bezoekers versteld doen staan! Wij bieden een compleet assortiment van confetti, CO2-effecten, flames, valdoek systemen, stage blower, smoke, sky tube fan, power controllers, DMX controllers, slangen, vloeistoffen enz.